tisdag 19 maj 2015

Jag lever...

Jag är konstant igång med olika handarbeten men är tyvärr dålig på att uppdatera. Ska bättra mig.

Antler blev för stor. Så himla ledsen blev jag. Grät över den och svor och funderade på att repa upp men insåg att jag då skulle få göra om allt. Så jag sålde den till My som älskade den högt.


I ilskan gjorde jag klart den randiga strippan, det gick riktigt fort. Jag har faktiskt fäst alla miljarder trådar redan. Jag maskade inte av ärmarna innan jag blockade, för att undvika antler-fiaskot. Det ledde till att den ena ärmen var lite för kort och den andra perfekt. Himla bra! Så det blev en smal rand orange till på den ena och en full orange på den andra. Och så gröna muddar. Nu gäller det bara att hitta bra knappar. Det är svårt!Nånstans i mellantiden började jag på ett par Brainless socks som jag stickade i ett gammalt grönbrunt sockgarn. Jag var lite orolig för att de skulle bli stora men gjorde minsta storleken och tänkte att det löser sig nog. Men nej, de blev superstora. Så jag repade upp dem, helt sonika. 

Började igår på en sjal från Nancy Bushs bok, Raha scarf, i mjukaste orange alpacka. Tog faktiskt med den som tbanestickning till och med. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar